Το νέο site Glikaxamogela ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!!!!!

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 9
0 σχόλια

Οι πιο χορταστικές τροφές που βοηθούν στην απώλεια βάρους

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 09, 2013




Οι πιο χορταστικές τροφές που βοηθούν στην απώλεια βάρους

Αν θέλαμε να περιγράψουμε το τέλειο τρόφιμο, θα λέγαμε κάτι τέτοιο: υγιεινό, νόστιμο, μεγαλύτερο από ό,τι μια μπουκιά και χορταστικό για να καταπολεμά την πείνα για ώρες.
Τα τρόφιμα που προάγουν τον κορεσμό και το αίσθημα πληρότητας, υπάρχουν πράγματι, λένε οι ειδικοί και θα πρέπει να ξέρουμε να τα επιλέγουμε σωστά.
Αυτό που κάνει ένα τρόφιμο χορταστικό, είναι οι ίνες και η πρωτεΐνη. Επιπλέον, τα τρόφιμα χαμηλής ενεργειακής πυκνότητας, που παράγουν μεγάλες μερίδες για λίγες θερμίδες, μας επιτρέπουν να τρώμε περισσότερο χωρίς να κερδίζουμε βάρος.
Θέλετε να ξέρετε ποια είναι; Κάντε χώρο για τις παρακάτω τροφές-όπλα.

Ψητή πατάτα

Η πατάτα έχει δαιμονοποιηθεί άδικα καθώς στην πραγματικότητα αποτελεί μια τέλεια επιλογή που χορταίνει. Σε μια μελέτη που μέτρησε το δείκτη κορεσμού 38 τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων του καστανού ρυζιού και του ψωμιού ολικής αλέσεως, οι συμμετάσχοντες κατέταξαν τις βραστές πατάτες υψηλότερα και ανέφεραν ότι αισθάνθηκαν χορτασμένοι και έτρωγαν λιγότερο δύο ώρες μετά την κατανάλωση τους.
Αν και πολλοί τις αποφεύγουν επειδή θεωρείται ότι είναι πλούσιες σε υδατάνθρακες, δεν θα έπρεπε. Ψητές ή βραστές, οι πατάτες είναι πλούσιες σε βιταμίνες, φυτικές ίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά και μας προσφέρουν σταθερή ενέργεια και διαρκή πληρότητα και μετά της κατανάλωσή τους.

Συνεχίστε το άρθρο εδώ


Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top