Το νέο site Glikaxamogela ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!!!!!

Κυριακή, Δεκεμβρίου 8
0 σχόλια

Χαλβάς σιμιγδαλένιος

Κυριακή, Δεκεμβρίου 08, 2013

Υλικά
  • 1 ποτήρι ελαιόλαδο
  • 2 ποτήρια χοντρό σιμιγδάλι
  • 2,5 ποτήρια ζάχαρη καστανή
  • Μισό ποτήρι μέλι
  • 4 ποτήρια νερό
  • Καρύδια ή αμύγδαλα (προαιρετικά
Εκτέλεση

  1. Σε μία κατσαρόλα καβουρδίζουμε το σιμιγδάλι με το λάδι μέχρι να πάρει χρώμα (μαζί με τα καρύδια ή αμύγδαλα).
  2. Βράζουμε το νερό με το μέλι και τη ζάχαρη για περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια το προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
  3. Ανακατεύουμαι καλά μέχρι να σφίξει.
  4. Το αφήνουμε για 10 λεπτά στην κατσαρόλα, σκεπασμένο με μια πετσέτα.
  5. Το βάζουμε στη φόρμα ή σε φορμάκια και σερβίρουμε.

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top