Υλικά:
- 240γρ. Αλεύρι
- 150γρ. Βούτηρο
- 2 κρόκους αυγού
- 70γρ. Ζάχαρη άχνη
- 2 κουτ. Γλυκού βανίλια
- Ξύσμα λεμονιού από ένα λεμόνι
- 1 πρέζα αλάτι
- Μαρμελάδα της αρεσκείας μας
- Και ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Εκτέλεση:
| |
|
- Έχουμε προθερμάνει τον φούρνο μας στους 200βαθμούς και ψήνουμε για 10 με 15 λεπτά, αλλά τα παρακολουθούμε για να μην πάρουν πολύ χρώμα.Τα αφήνουμε να κρυώσουν και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
greekmasa.gr
ΠΗΓΗ :http://www.glikaxamogela.gr/
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου