Το νέο site Glikaxamogela ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!!!!!

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 9
0 σχόλια

Κουνουπίδι γιαχνί

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 09, 2013


Υλικά
1 μέτριο κουνουπίδι,  με "σπασμένα" τα άνθη του
2 καρότα σε φέτες και κομμένα στη μέση
1 πατάτα κομμένη   τετραγωνάκια
1 ντοματάκια  κον κασέ
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
λίγο σέλινο, ψιλοκομμένο
2, περίπου, ποτήρια νερό
λάδι


Εκτέλεση
Αρχίζετε βάζοντας περίπου ένα δάχτυλο λάδι σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζετε το κουνουπίδι μέχρι αυτό να ροδίσει.
Tο βγάζετε και ρίχνετε τα καρότα,τα τσιγαρίζετε και αυτά και τα βγάζετε. Κάνετε το ίδιο και με τις πατάτες.
Όταν τελειώσετε το τσιγάρισμα των λαχανικών, αδειάζετε το λάδι και βάζετε φρέσκο.
Εκεί τσιγαρίζετε το κρεμμύδι. Μόλις μαραθεί, ρίχνετε τα σοταρισμένα λαχανικά που στο μεταξύ έχουν στραγγίξει από το πολύ λάδι.
Προσθέτετε τη σάλτσα,αλάτι,πιπέρι,το σέλινο και νερό αρκετό για να σκεπάσει απλώς τα λαχανικά.
Μαγειρεύετε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσουν. Αν χρειαστεί ανακάτεμα, προτιμήστε να ανακινήσετε την κατσαρόλα, κρατώντας τη καλά από τα χερούλια. Αυτό γιατί, αν το κάνετε με κουτάλα, θα διαλύσετε τα λαχανικά.

queen.gr
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top