Το νέο site Glikaxamogela ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!!!!!

Τρίτη, Δεκεμβρίου 10
0 σχόλια

..Οι άντρες "καίνε" θερμίδες στο..σεξ!

Τρίτη, Δεκεμβρίου 10, 2013



Την ιδρώνουν την φανέλα...Οι άντρες "καίνε" θερμίδες στο..σεξ!


Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στον Καναδά οι άντρες καίνε περισσότερες θερμίδες από τις γυναίκες κατά την διάρκεια του σεξ!  

 Η έρευνα έδειξε λοιπόν ότι οι άντρες καίνε περίπου 4,2 θερμίδες το λεπτό κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης, σε αντίθεση με τις γυναίκες που καίνε περίπου 3,1 ανα λεπτό! 

Σύμφωνα με τους ερευνητές το σεξ σαν μορφή άσκησης είναι αποδοτικότερο από "χαλαρές" ασκήσεις όπως το περπάτημα, αλλά όχι τόσο καλό σε σύγκριση με πιο δυναμικές ασκήσεις, όπως το τρέξιμο, ή η άσκηση σε γυμναστήριο! 

  Οι καναδοί ερευνητές εφοδίασαν τα μέλη της έρευνας με φορητές συσκευές που φοριούνταν στο μπράτσο  και οι οποίες κατέγραφαν την ενεργειακή - θερμιδική κατανάλωση όσων τη φορούσαν κατά την διάρκεια του σεξ στο σπίτι!  

 Πόζες με σουτιέν επτά εκατομμυρίων ευρώ!   Κατά μέσο όρο, όπως διαπιστώθηκε, το σεξ «κόστισε» στον κάθε άνδρα 101 θερμίδες έναντι 276 θερμίδων που έκαψε κατά το τρέξιμό του επί μισή ώρα στον «διάδρομο» του γυμναστηρίου.

 Με άλλα λόγια, το «τζόκινγκ» είναι πιο ενεργοβόρο σε σχέση με το σεξ.   Αντίστοιχα οι γυναίκες έκαψαν κατά μέσο όρο 69 θερμίδες (3,1 ανά λεπτό) στη διάρκεια του σεξ, έναντι 213 θερμίδων (7,1 ανά λεπτό) στο «διάδρομο», επιβεβαιώνοντας ότι στο σεξ και τα δύο φύλα δαπανούν λιγότερη ενέργεια, αλλά και πάλι οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη απόδοση από τις γυναίκες!

www.athensbars.gr

ΠΗΓΗ :http://www.glikaxamogela.gr/


Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top