Το νέο site Glikaxamogela ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!!!!!

Τετάρτη, Νοεμβρίου 27
0 σχόλια

Πώς να πετύχετε σε ένα online ραντεβού!

Τετάρτη, Νοεμβρίου 27, 2013


Τώρα που ο στιγματισμός των online ραντεβού έχει πια χαθεί, εκατομμύρια άνθρωποι μπαίνουν στο δίκτυο ψάχνοντας σύντροφο.“Το προφίλ είναι το μόνο πράγμα που έχουν οι άλλοι για να προχωρήσουν παρακάτω, οπότε πρέπει να το φτιάξεις σωστά”, λέει η Λέσλι Όρεν, συγγραφέας του Εντάξει, θα το κάνω από το Δίκτυο! (Fine, I’ll Go Online!).

 Με βάση την εμπειρία που αποκόμισε ως δημοσιοσχετίστα στο Χόλιγουντ, η Όρεν αποκαλύπτει τα μυστικά για να δημιουργήσετε μια σωστή, διαδικτυακή εικόνα.

Πείτε την αλήθεια

“Δεν είναι μόνο ο καλύτερος τρόπος να βρείτε το κατάλληλο ταίρι αλλά και να ξεσκαρτάρετε τους ανεπιθύμητους, αλλά δείχνει ότι είστε περήφανη και τολμηρή – δύο απίστευτα σέξι χαρακτηριστικά”, λέει η Όρεν. Συμπληρώστε την ηλικία, το σωματότυπο και τις προτιμήσεις σας, χωρίς μικρά ψεματάκια.

Προσέξτε πολύ τις φωτογραφίες σας

“Οι άντρες δεν ψάχνουν για μοντέλα, απλώς για κάποια που να είναι αυθεντική”, λέει η Όρεν. Σιγουρευτείτε ότι μοιάζετε ακριβώς με την εικόνα που ποστάρετε. “Θα έχετε ένα λιγότερο πράγμα για να ανησυχείτε όταν θα συναντηθείτε για πρώτη φορά”, λέει.

Προωθήστε τον εαυτό σας

“Μπορεί να σας φαίνεται ότι κομπάζετε, αλλά μη φοβάστε να τονίσετε τα καλύτερα στοιχεία σας”. 

Κάντε μια λίστα με τα χαρακτηριστικά και τις εμπειρίες που σας κάνουν μοναδική και μοιραστείτε τις αγαπημένες σας.

Το μυστικό....Περισσότερα από 50.000 ζευγάρια γνωρίζονται στον κυβερνοχώρο και παντρεύονται κάθε χρόνο.

omorfamystika.gr


Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top