Το νέο site Glikaxamogela ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!!!!!

Δευτέρα, Νοεμβρίου 25
0 σχόλια

Παραδοσιακή ηπειρώτικη κασόπιτα

Δευτέρα, Νοεμβρίου 25, 2013






Υλικά
1 γιαούρτι
1 αυγό
αλεύρι
2 φλυτζάνια νερό
μισό κιλό φέτα (σκληρή)

Εκτέλεση

Aραιώνουμε το γιαούρτι με 2 φλιτζάνια νερό. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι τόσο ωστέ να γίνει ένας πηχτός χυλός. Τρίβουμε με τα χέρια μας τη φέτα και ρίχνουμε τη μέση στο χυλό. Αλείφουμε το ταψί με λάδι. Το βάζουμε να κάψει και ρίχνουμε το χυλό μέσα στο ταψί και βάζουμε την υπόλοιπη φέτα από πάνω.

ipeirotika.gr
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top