Υλικά
50 ml λάδι φυτικής προέλευσης
150 γραμμάρια ζάχαρη
2 αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
50 γραμμάρια κακάο σε σκόνη
1/2 κουταλάκι baking powder
80 γραμμάρια αλεύρι
Εκτέλεση
1. Ανακατέψτε το λάδι και τη ζάχαρη σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε πολύ καλά.
2. Προσθέστε τη σκόνη κακάο, το baking powder και το αλεύρι και ανακατέψτε πολύ καλά.
3. Λαδώστε ελαφρά ένα ταψί, χύστε το μείγμα μέσα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.
ΠΗΓΗ :http://www.glikaxamogela.gr/
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου