Υλικά:
600 γρ. πατάτες στρογγυλές
200 γρ. λουκάνικα βραστά, κομμένα σε ροδέλες
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
3 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. μουστάρδα
80 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
3 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί
4 κ.σ. δεντρολίβανο
1 κρεμμύδι κομμένο σε φετάκια
Αλάτι, μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες στη μέση σε μεγάλα κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που κοχλάζει βράζετε τις πατάτες 20΄-25΄ μέχρι να μαλακώσουν.
Στο μεταξύ ετοiμάζετε τη σάλτσα χτυπώντας στο μπλέντερ το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το τυρί, το ξίδι και λειτουργώντας τη συσκευή μέχρι να ομογενοποιηθούν τα παραπάνω υλικά. Ρίχνετε το μείγμα της σάλτσας σε ένα μεγάλο μπολ σαλάτας. Προσθέτετε στη σάλτσα λίγο αλάτι και αρκετό μαύρο πιπέρι.
Στραγγίζετε τις πατάτες, τις τοποθετείτε και αυτές στο μπολ. Ρίχνετε κατόπιν τα λουκάνικα και ανακατεύετε καλά με τη σάλτσα και τις πατάτες. Σερβίρετε αμέσως γαρνίροντας με το κρεμμύδι και το δεντρολίβανο.
icookgreek.com
ΠΗΓΗ :http://www.glikaxamogela.gr/
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου