Yλικά
- 1 γάλα ζαχαρούχο
- 1 φάκελο σαντιγύ σε σκόνη
- 1 λίτρο γάλα φρέσκο
- 2 φακέλους άνθος αραβοσίτου στιγμής (βανίλια)
- 2 πακέτα πτι-μπερ
Εκτέλεση
- Ετοιμάζω την κρέμα στιγμής, με 700 γρ. γάλα και 1/2 ζαχαρούχο.
- Κόβω τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τα ανακατεύω με πέντε-έξι κουταλιές γάλα (80-90 γρ), και με την κρέμα στιγμής.
- Ετοιμάζω τη σαντιγύ: με το υπόλοιπο φρέσκο γάλα (περ. 200 γρ) φτιάχνω το GARNI,ρίχνοντας και το υπόλοιπο 1/2 ζαχαρούχο.
- Στρώνω σ' ένα ταψάκι το μείγμα με τα μπισκότα και την κρέμα.
- Βάζω από πάνω τη σαντιγύ.
- Αφήνω στο ψυγείο μερικές ώρες.
Αν θέλουμε, βάζουμε λιγότερο ζαχαρούχο στη σαντιγύ -αν δεν τη θέλουμε πολύ γλυκιά.
sintagespareas.gr
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου