Το νέο site Glikaxamogela ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!!!!!

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 4
0 σχόλια

Σπανακόρυζο

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 04, 2013

Υλικά 

  • 1 κιλό σπανάκι
  • 2 φλ. ρύζι
  • 6 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 1 φλ. λάδι
  • 2 λεμόνια (χυμός)

Εκτέλεση συνταγής

Καθαρίζουμε, πλένουμε και ζεματίζουμε το σπανάκι.
Όταν κρυώσει, το στύβουμε πολύ καλά και το κόβουμε.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και ροδίζουμε τα κρεμμυδάκια.
Προσθέτουμε το σπανάκι, λίγο νερό και αλατοπίπερο.
Λίγο πριν ψηθεί το σπανάκι προσθέτουμε λίγο ακόμη ζεστό
νερό, 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού, και μόλις πάρει βράση, το ρύζι και τον άνηθο.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το σπανακόρυζο να σιγοβράσει για 15-20 λεπτά.
Σερβίρουμε το σπανακόρυζο με χυμό λεμονιού.
Καλή μας όρεξη!

sidages.gr
Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top