Το νέο site Glikaxamogela ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!!!!!

Δευτέρα, Αυγούστου 5
0 σχόλια

Οι νέες θεραπείες που θα κάνουν ευκολότερη τη ζωή μας

Δευτέρα, Αυγούστου 05, 2013

Οι νέες θεραπείες που θα κάνουν ευκολότερη τη ζωή μας...Το μέλλον της ομορφιάς

Νέες επεμβάσεις και πρωτοποριακές τεχνολογίες υπόσχονται να κάνουν ευκολότερες τις θεραπείες για λόγους αισθητικής... Δείτε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον της ομορφιάς...

Χάπι προστασίας από τον ήλιο

Ο καρκίνος του δέρματος είναι μία από τις νεοπλασίες με τη μεγαλύτερη εξάπλωση τα τελευταία χρόνια. Βρετανοί ερευνητές εξετάζουν πώς μπορούν να αξιοποιήσουν σωματίδια που εντόπισαν στα κοράλια, τα οποία «πολεμούν» τις υπεριώδεις ακτίνες, έτσι ώστε να αναπτύξουν ένα αντιηλιακό χάπι που θα λειτουργεί ως ασπίδα από τις βλαβερές UV ακτίνες. Μόλις αυτό έχει εγκριθεί, θα μπορείτε να απολαμβάνετε τον ήλιο χωρίς να φοβάστε για τις καταστροφικές του συνέπειες στο δέρμα σας!

Χάπι για να μην γκριζάρετε ποτέ

Σας ενοχλούν τα γκρίζα μαλλιά; Σε λίγο καιρό τα ραντεβού στο κομμωτήριο για να βάψουμε και να καλύψουμε τις γκρι τούφες θα είναι παρελθόν. Μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο των καλλυντικών ετοιμάζεται να βγάλει ένα χάπι που θα βοηθάει στη διατήρηση του φυσικού χρώματος των μαλλιών και δεν θα γκριζάρουμε ποτέ! Αν όλα πάνε καλά, είναι προγραμματισμένο να διατεθεί στην αγορά το 2015.

Botox χωρίς βελόνα

Στο μέλλον, οι ενέσιμες θεραπείες botox θα είναι παρελθόν! Μια εταιρεία αναπτύσσει μια εναλλακτική θεραπεία botox η οποία θα εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα χωρίς τη χρήση βελόνας. Είναι σε στάδιο κλινικών δοκιμών, αλλά τα αποτελέσματα φαίνονται ελπιδοφόρα – ερευνητές έχουν δηλώσει ότι μπορεί να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων στα μάτια χωρίς επώδυνες παρενέργειες.

Τεχνολογία λείζερ στο σπίτι

Όλες οι θεραπείες λείζερ μέχρι σήμερα γίνονται στο ιατρείο του δερματολόγου. Στο μέλλον οι επισκέψεις στο ιατρείο θα πάψουν να είναι τόσο συχνές. Φορητές συσκευές λείζερ για αποτρίχωση στο σπίτι αρχίζουν και γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλείς και σύντομα το μηχάνημα λέιζερ GentleWaves System, σύστημα που χρησιμοποιούν πολλοί γιατροί για να θεραπεύσουν την ακμή, τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης, θα είναι διαθέσιμο στην αγορά για χρήση στο σπίτι. Το GentleWaves System είναι μια συσκευή που χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες (είναι μη- θερμική) για να «ξυπνήσει» το κολλαγόνο στο δέρμα.

Προστασία δοντιών

Η προστασία των δοντιών μας θα είναι ευκολότερη από ποτέ, σύμφωνα με το Marc Lowenburg, αισθητικό οδοντίατρο στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται να κυκλοφορήσει χάπι που θα δυναμώνει τα δόντια και θα τα προστατεύει από την τερηδόνα καθώς και ένα ειδικό τζελ που θα αποτρέπει τον αποχρωματισμό. Εν τω μεταξύ, στον Καναδά, οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Saskatchewan αναπτύσσουν μια μικρής ισχύος οδοντόβουρτσα που θα μπορεί να «πολεμάει» τα οξέα και τα βακτήρια στο στόμα… χωρίς οδοντόκρεμα!

Λιποαναρρόφηση χωρίς χειρουργείο

Το μηχάνημα UltraShape μπορεί να διασπάσει τα λιπώδη κύτταρα ανώδυνα, με μόνο μια «μικρή, γαργαλιστική αίσθηση», σύμφωνα με το δερματολόγο Mark Lupin από το Τορόντο. Έχει αποτελέσματα; Σύμφωνα με το Lupin, οι ασθενείς συνήθως βλέπουν μείωση της υπό θεραπεία περιοχής στην περιφέρεια κατά 5 πόντους. Το UltraShape χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή σε 57 διαφορετικές χώρες και αναμένεται η έγκριση στις ΗΠΑ. Ωστόσο, δεν μπορεί να διαλύσει μεγάλες ποσότητες λίπους, εάν θέλετε επομένως από νούμερο 44 να μπείτε σε νούμερο 27… καλύτερα να βάλετε στο πρόγραμμα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής.

Laser για δυνατά μαλλιά

Τα λεπτά, αραιωμένα μαλλιά είναι ο εφιάλτης τόσο των ανδρών τόσο και των γυναικών σε όλο τον κόσμο! Φαίνεται πως στο μέλλον δεν θα χρειαζόμαστε πια extension, ειδικά σπρέι και άλλα προϊόντα για να δείχνουν τα μαλλιά μας πλούσια. Σύντομα θα κυκλοφορήσουν στην αγορά ειδικά λείζερ που θα διεγείρουν τον θύλακα της τρίχας και θα κάνουν τα μαλλιά δυνατά,πλούσια, με όγκο- ένα από τα λέιζερ που πρόσφατα πήρε έγκριση στις ΗΠΑ λέγεται Hair Max. Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο αλλά βρίσκεται σε στάδιο εξέλιξης και θα αποτελεί λύση για όσους έχουν αδύναμα και άνευρα μαλλιά.

Καλλυντικές θεραπείες με βλαστοκύτταρα

Τα βλαστοκύτταρα είναι η ελπίδα μας για το μέλλον, όταν πρόκειται για ασθένειες και προβλήματα υγείας όπως ο καρκίνος. Χρησιμοποιούνται όμως και για την ανάπτυξη νέων θεραπειών ομορφιάς. Τι περιμένουμε λοιπόν από τα βλαστικά κύτταρα;

«Τα Βλαστοκύτταρα ωοθυλακίων μαλλιών, των δοντιών και του δέρματος έχουν τεράστιες θεραπευτικές δυνατότητες», υποστηρίζει ο Denis English, αρχισυντάκτης του επιστημονικού περιοδικού «Stem Cells and Development». «Αυτά τα βλαστοκύτταρα μπορούν να αποκαταστήσουν τα μαλλιά σε ένα φαλακρό άνδρα, τα δόντια σε όσους έχουν ανάγκη και το δέρμα σε ασθενείες που έχουν υποστεί εγκαύματα».

beu.com.cy/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top