Το νέο site Glikaxamogela ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!!!!!

Τρίτη, Αυγούστου 6
0 σχόλια

Χάρισε χαμόγελο....κάνει καλό

Τρίτη, Αυγούστου 06, 2013

Πάντα θυμόμαστε ένα άνθρωπο και μένει στη μνήμη μας όταν χαμογελάει ή ακόμα καλύτερα όταν μας κάνει και χαμογελάμε.



Πιο κάτω σας έχουμε τα 10 βήματα για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε αλλά και να θεραπεύσετε τον εαυτό σας από τη αρνητική ενέργεια, που σας περιβάλλει.

Χαμογελάστε πρώτη σε οποιαδήποτε συνάντηση κάνετε. Κάντε το πρώτο βήμα και θα δείτε έκπληκτες την ανταπόκριση, που υπάρχει.

Να είστε ευγενική με οποιονδήποτε συναντάτε. Ακόμα και να έχετε παρεξηγηθεί, μπορείτε να πείτε το καλημέρα και να το εννοείτε.

Τα μάτια σας να έχουν επαφή με τα μάτια του συνομιλούντα. Έτσι θα πάρει το μήνυμα ότι είστε ειλικρινής και αμέσως θα υπάρξει οικειότητα.

Ακούστε, ακούστε, ακούστε. Δεν λέμε να μπαίνουν από το ένα αυτί και να βγαίνουν από το άλλο. Αλλά την ώρα που σας μιλάει ο άλλος χρησιμοποιείστε όλες τις αισθήσεις σας για να κατανοήσετε. Έτσι θα δημιουργηθεί ένα «δέσιμο» και αμέσως θα δείτε τα χαμόγελα να είναι πιο μεγάλα και πιο αληθινά.

Κάντε μικρά δώρα. Χρησιμοποιήστε μικρά και ανέξοδα πραγματάκια ακόμα και τσίχλες από το περίπτερο για να δείξετε ότι σκέφτεστε τον φίλο σας, σύντροφο σας ή αδερφό σας. Εσείς τι λέτε ότι θα συμβεί με μια τέτοια πράξη.

Βοηθήστε τους κοντινούς σας ανθρώπους σε κάποια προβληματισμό που έχουν. Θα σας είναι ευγνώμονες και μάλιστα θα νιώσετε μεγάλη αξία για τον εαυτό σας.
Να θυμάστε ονόματα. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα, από αυτό. Αν τον δείτε μια φορά, και θυμάστε το όνομα του την επόμενη, θα νιώσει πολύ σπουδαίος και πιστέψτε μας, θα μιλάει για εσάς.

Μιλήστε για πιθανές αλλαγές πάνω σε κάποιον άνθρωπο, που συναντάτε. Αυτό θα δείξει ότι δεν περνάει απαρατήρητος και η συμπεριφορά του θα γίνει πιο ένθερμη.

Χρησιμοποιήστε την γλώσσα του σώματος για να μεταφέρετε την εγκαρδιότητα σας και την θερμή σας χειραψία.

Τέλος, παραμείνετε όσο γίνεται κοινωνικοί και προσπαθήστε να μαθαίνετε τα πάντα για τους γύρω σας. αφήστε στην άκρη του «Εγώ» και ρωτήστε για τη ζωή του. Το ενδιαφέρον, που θα δείξετε θα γυρίσει σε εσάς και μάλιστα με πολύ θετικό τρόπο.

http://footeen12.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top