Το νέο site Glikaxamogela ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!!!!!

Δευτέρα, Αυγούστου 19
0 σχόλια

Το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού!

Δευτέρα, Αυγούστου 19, 2013


Έξυπνοι τρόποι για να φορέσετε το παρεό

Το παρεό είναι ένα από τα πιο βολικά αξεσουάρ-ρούχα του καλοκαιριού, αφού επιστρατεύοντας τη δημιουργική μας φαντασία, μπορεί να γίνει μια εξαιρετικά θηλυκή ενδυματολογική επιλογή, όχι μόνο για την παραλία, αλλά και γενικά για όλες τις ανέμελες εμφανίσεις μας στις καλοκαιρινές διακοπές.

Οι εκπλήξεις βέβαια από τις επιδέξιες του είδους δεν έχουν τέλος, αφού ένα απλό κομμάτι, από πολύχρωμο συνήθως βαμβακερό ύφασμα -με αρκετή δεξιοτεχνία- μπορεί κάλλιστα να μετασχηματισθεί σ' ένα υπέροχο φόρεμα για το πάρτι του Σαββατόβραδου που είστε καλεσμένη.
 
Ας δούμε λοιπόν, κάποιους εύκολους τρόπους που θα μπορέσετε να ακολουθήσετε στο δέσιμο του παρεό σας, για να εντυπωσιάσετε...

Σαλβάρι

Δέστε τις δύο άκρες του παρεό στη μέση, στο ύψος του αφαλού. Περάστε το παρεό ανάμεσα από τα πόδια και δέστε τις άκρες στο πίσω μέρος.

Φόρεμα δετό στο λαιμό

Πέραστε το παρεό πίσω από την πλάτη και φέρε τις δύο άκρες μπροστά. Στρίψτε τις άκρες μεταξύ τους δημιουργώντας μία «πλεξούδα» και δέστε τις άκρες που προεξέχουν πίσω από το λαιμό.

Στράπλες φόρεμα

Για στράπλες μακρύ φόρεμα, τυλίξτε το παρεό στο σώμα και κάντε έναν κόμπο στο ύψος του στήθους.

Maxi φούστα

Τυλίξτε το παρεό στη μέση, φέρνοντάς το στο επιθυμητό μήκος. Περιστρέψτε το γύρω από τη μέση και είστε… έτοιμη!

Top

Το παρεό μπορεί εύκολα να μετατραπεί και σε ασύμμετρο top. Διπλώστε το στη μέση κατά μήκος και περάστε το πίσω από το λαιμό. Περάστε τις άκρες χιαστί και δέστε τις πίσω από την πλάτη, δημιουργώντας ντραπέ.

Extra tip: Φορέστε μία φαρδιά ζώνη που ταιριάζει χρωματικά με το παρεό, λεπταίνοντας τη μέση και τονίζοντας το πάνω μέρος του κορμιού σας!





Πηγή: fe-mail.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top