Το νέο site Glikaxamogela ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!!!!!

Σάββατο, Αυγούστου 24
0 σχόλια

4 σούπερ συνταγές για διαφορετικά καλοκαιρινά μιλκσέικ !

Σάββατο, Αυγούστου 24, 2013

Έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια; Σου δίνουμε 4 σούπερ συνταγές για διαφορετικά μιλκσέικ! Αναλάλυψέ τα:
Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα κλασικά, σου δίνουμε μερικές διαφορετικές συνταγές για απολαυστικά και περίεργα κοκτέιλ για να επιλέξεις αυτό που σου κάνει κλίκ! Με μανγκο, μπισκότο, μπανάνα ή και χουρμάδες, το σίγουρο είναι πως θα βρεις κάποιο της αρεσκείας σου.
1. Διαιτητικό μιλκσέικ μπανάνα-μπισκότο
Αν θέλεις ένα μιλκσέικ απαλαγμένο από ενοχές και θερμίδες το συγκεκριμένο πιθανότατα να σε ενθουσιάσει. Για αν το φτιάξεις θα χρειαστείς καταψυγμένες μπανάνες, γιούρτι, άπαχο γάλα και μερικά μπισκοτάκια για έξτρα γεύση
2. Μιλκσέικ με χουρμάδες
Αν κι έχουν γλυκιά κι ευχάριστη γεύση, δεν χρησιμοποιούμε συχνά χουρμάδες στους χυμούς και τη μαγειρική μας. Δοκίμασε να φτιάξεις ένα γευστικότατο μιλκσέικ για να πάρεις όλα τα θρεπτικά συστατικά του φρούτου που αδίκως έχουμε εξιστρακίσει από την διατροφή μας.
3. Μιλκσέικ με μάνγκο
Ποιος είπε ότι τα μιλκσέικ πρέπει να έχουν οπωσδήποτε σοκολάτα, μπισκότα ή άλλα παχυντικά υλικά; Δοκίμασε να φτιάξεις ένα άκρως καλοκαιρινό κοκτέιλ χρησιμοποιώντας ένα από τα απόλυτα φρούτα του καλοκαιριού, το τροπικό μάνγκο! Πίστεψέ μας το μόνο δύσκολο μέρος τη συνταγής είναι το καθάρισμα του μάνκο. Αν δεν γνωρίζεις πώς να το κάνεις μπορείς να το δεις βήμα-βήμα πατώντας εδώ.
4. Μιλκσέικ με μπανάνα και πραλίνα
Αν είσαι λάτρης της σοκολάτας και της πραλίνας, αυτή η συνταγή δε θα σε αφήσει αδιάφορη. Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι μπανάνα, γάλα, πραλίνα και πάγο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top