Το νέο site Glikaxamogela ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!!!!!

Τετάρτη, Οκτωβρίου 16
0 σχόλια

Φυσική ενυδατική κρέμα με αβοκάντο! Αξίζει!

Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2013


Ιδανική για κανονικά, μικτά και ξηρά δέρματα.Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για την περιποίηση και τη φροντίδα της επιδερμίδας και κάτι που χρειάζονται όλα τα δέρματα, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η κρέμα αυτή έχει συστατικά πολύ ενυδατικά, μαλακτικά και θρεπτικά, πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Μετά τη χρήση της θα αισθανθείτε μια αίσθηση φρεσκάδας και στιλπνότητας. Είναι ιδανική για κανονικά, μικτά και ξηρά δέρματα.

Υλικά:
4 κ.σ. κερί μέλισσας
3 κ.σ. βούτυρο κακάο
5 κ.σ. λάδι από αβοκάντο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. καστορέλαιο
8 κ.σ. χυμό αλόης
2 κάψουλες βιταμίνη Ε
1/4 κ.γ. αλαντοΐνη
1 κ.σ λεκιθίνη
1 κ..γ. μέλι
7 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα (προαιρετικό)

Εκτέλεση:
Λιώστε σε μπεν-μαρί (χαμηλή θερμοκρασία) το κερί, αφού λιώσει προσθέστε το βούτυρο. Όταν λιώσουν καλά όλα τα υλικά, αποσύρετε από το μπεν-μαρί και ρίξτε τα λάδια, ανακατεύοντας με ένα μίξερ χειρός. Θερμάνετε ελαφρώς τον χυμό αλόης και ρίξτε την αλαντοΐνη, το μέλι και τη λεκιθίνη, ώστε να διαλυθούν ανακατεύοντας με ένα κουτάλι. Προσθέστε το υδαρές μίγμα στο μίγμα κεριού - βουτύρου - λάδιών, ανακατεύοντας συνεχώς με το μίξερ. Σ' αυτήν τη φάση, αν θέλετε να ενισχύσετε την κρέμα, προσθέστε 7 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας, ανακατέψτε πάλι καλά με το μίξερ και αφήστε την κρέμα να ηρεμήσει για 2-3 ώρες. Διατηρείται για 3-4 μήνες.

Χρήση:
Μετά από καθαρισμό, βάλτε λίγη κρέμα κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ. Είναι κατάλληλη για πρόσωπο, αλλά τα άτομα με αφυδατωμένη και ξηρή επιδερμίδα μπορούν κάλλιστα να τη χρησιμοποιήσουν και στο σώμα.

kallyntikaapospiti.blogspot.gr
axortagos.gr

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top