Το νέο site Glikaxamogela ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!!!!!

Κυριακή, Αυγούστου 25
0 σχόλια

Μάσκες ομορφιάς με αλόη βέρα!

Κυριακή, Αυγούστου 25, 2013

Δημιούργησε, λοιπόν, μόνη σου μάσκες και προϊόντα, χρησιμοποιώντας συνταγές ομορφιάς από φυσικά προϊόντα με βάση την αλόη.

  • Για το πρόσωπο:
Ανακατέψτε σ’ ένα μπολ 1 κουταλιά κρέμας γάλακτος, 1 κουταλάκι χτυπημένο κρόκο αυγού και 1 κουταλάκι χυμό αλόη βέρα, μέχρι να γίνουν μία μάζα και απλώστε τη στο σχολαστικά καθαρισμένο πρόσωπό σας και στο λαιμό. Μόλις στεγνώσει η πρώτη λεπτή στρώση, αλείψτε με το υλικό άλλη μία φορά και μετά από 20 λεπτά ξεπλυθείτε με κρύο νερό.


  • Για μαλλιά:
-Φτιάξτε, επίσης, μία προστατευτική μάσκα για τα ταλαιπωρημένα σας μαλλιά, αναμιγνύοντας 1 κουταλάκι χυμό αλόη βέρα,1 κουταλιά μέλι και 1 κουταλάκι λάδι.
-Απλώστε το μίγμα στα μαλλιά σας κάνοντας μασάζ. Αφήστε το να δράσει για 30-40 λεπτά και στη συνέχεια λούστε τα μαλλιά σας! Θα διαπιστώσετε ότι τα μαλλιά σας έχουν αποκτήσει και πάλι τη χαμένη ελαστικότητά τους!

  • Για πόδια:
-Επίσης, σημειώστε ότι με αλόη μπορείτε να κάνετε και ένα δροσιστικό αλλά και καταπραϋντικό επίθεμα για τα κουρασμένα πόδια σας!
-Ανακατέψτε δύο κουταλιές τζελ από αλόη βέρα με 1/2 κουταλιά αιθέριο έλαιο μέντας και απλώστε λίγη ποσότητα στα πόδια σας, κάνοντας μασάζ μέχρι να απορροφηθεί!

Πηγή: Τηλεθεατής,healthwithaloe.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top